MesiCake - Nem mese, édes egészség

Mottóm: minőség, egyediség, fejlődés, szeretet, alázat.

Ludvig-Vajda Emese vagyok, a MesiCake nyersvegán tortamanufaktúra megálmodója. Eredeti szakmám ugyan építőmérnök, az élet vize azonban sokszor teljesen új és váratlan helyzetekbe sodorja az embert, így volt ez velem is.

Két évvel ezelőtt, második kisfiam születése után, vegán életmódra váltottam.
Ekkor kezdtem el nyerstortákat készíteni, és ezáltal a bennem rejlő cukrászat iránti kreativitást felfedezni. Eleinte csupán kíváncsiságból alkottam a családomnak, mivel azonban a tortákról készült fotókat mindig feltöltöttem az Instagram és Facebook oldalamra, egyre többen szereztek tudomást az új hobbimról, és egyre többen szerették volna megkóstolni azt a kompromisszumok nélküli ízvilágot, melyet a nyerstorták nyújtanak.

Azon kaptam magam, hogy hatalmas örömmel készítem az újabb és újabb tortákat. Mire befejeztem egyet, már a következő ízen, összetételen, díszítésen járt az eszem.
Ezt követően - családom és barátaim biztatására - elvégeztem a cukrász OKJ tanfolyamot, ahol 2019. októberében szereztem meg a cukrász képzettséget.

Hosszú és göröngyös volt az út a saját műhely helyszínének megtalálásához és megnyitásához, hiszen főállású, kétgyermekes anyukaként egyengetem az álomvállalkozásommal kapcsolatos intéznivalókat is.

A kitartó munka és türelem végül meghozta gyümölcsét, így 2020 októbertől már az új, budaörsi manufaktúrámban üdvözölhetem a kedves megrendelőimet!

Amennyiben olyan tortát szeretnél kóstolni, melyben nem találhatóak adalékanyagok, mesterséges színezékek, nem tartalmaz finomított cukrot, lisztet, tojást és tejtermékeket, csupán gondosan megválogatott, minőségi alapanyagokból készül, akkor jó helyen jársz. A tévhit, hogy a mentes torták nem lehetnek finomak, nálam biztosan megdől.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart